"Eskişehirspor'da tek bir hayalim vardı..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'da tek bir hayalim vardı..."
A
a

Eskişehirspor'un eski oyuncularından Hasan Hüseyin Acar, "Tek bir hayalim vardı, Eskişehir Stadı'nda gol atmak istiyordum. Allah yüzüme güldü, stadın ilk golünü atarak tarihe geçtim." dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'un eski oyuncularından Hasan Hüseyin Acar, Eskişehir ve Eskişehirsporla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. 

Doğduğu Eskişehir'in tam bir futbol şehri olduğunu aktaran Hasan, "Eskişehir çok mükemmel bir şehir. Eskişehir küçük ama çok modern bir şehir, tam bir futbol şehri. Yürürken bir yerliye sorsanız hiçbiri büyük takım tutmaz yani. Her zaman "Eskişehirspor" der. Küçüklüğümdem beri top toplayıcılığını yaptım, altyapısında başladım, babam hep maçlarına götürdü, Eskişehirspor'la büyüdüm. Tek bir hayalim vardı, Eskişehir Stadı'nda gol atmak istiyordum. Allah yüzüme güldü, stadın ilk golünü atarak tarihe geçtim. O anı hiçbir zaman unutmadım. Yeni stadın ilk maçıydı. İlk golü atmak bana nasip oldu o konuda çok gururluyum." açıklamasını yaptı.

Şu an Kayserispor forması giyen Acar, ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) vermiş olduğu liglere devam edilmesi kararının yanlış olduğunu savundu.

Yaşanan pandemi sürecinin futbolcuları fazlasıyla korkuttuğunu belirten Hasan, liglere 12 Haziran'da devam edilmesi kararına ilişkin, "Bana göre Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) devam kararı yanlış. Federasyonun biraz daha beklemesi gerekiyordu. Şu an tam ivme yakalanmışken, süreç iyi gidiyorken biraz daha bekleyebilirdik. Kararın erken alındığını düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntı yaşamayız." ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EPRuuu 19 Mayıs 2020 15:05

Es Es te hayallerim vardı diyenlerin ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor

0 4 Cevap Yaz
Faruuuuk 19 Mayıs 2020 15:03

Eskişehir Spor hayallerinizi gerçekleştireceğiniz yer olarak tescillensin,ne kadar hayal eden varsa gelsin hayalini gerçekleştirsin sonrada bir sigara yakıp ohh desin

0 4 Cevap Yaz
Esesli 18 Mayıs 2020 08:13

Bunlar boş laflar Eskişehirspor da parlayıp sonra unutanlar taraftarın ahını alır ve hiç olurlar sende onlardan biri olacaksın kardeşim....;(

0 3 Cevap Yaz
Hasan 17 Mayıs 2020 14:52

EsEs in kemik diyebileceğimiz taraftarı asla başka takım tutmaz.Başka takımın maçını seyretmek o takımı tutuyor manasına elbette gelmez.

0 3 Cevap Yaz
bilek26 17 Mayıs 2020 02:40

final maçındaki bencil oyununu hiçbir zaman unutmayacağız sen şimdi boş boş konuş, ne dediğin umurumuzda değil.

0 9 Cevap Yaz
Hakan 16 Mayıs 2020 19:41

Herseye Eskişehirspor’la başla sonra en ihtiyacı olduğu an daha gemi su almadan terk et hic inandırıcı değil.Ayrıca Bende Eskişehirsporluyum.Eskisehir’de Eskisehirspor’dan başka takım tutulmaz deniyor ama Bu zamana kadar Fenerbahçe,Beşiktaş ve galatasaray maçları her restaurant,bar, ve cafeler ful cakıyor. Demek ki Eskisehirspor dışında da takım tutan cok. Bu sıkıntılı sürecte de staddaki oynanan maclarda da Seyirci kapasitesi’nin az olusu dikkat cekiciydi.

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi