"Eskişehirspor'da eksikleri gördük"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'da eksikleri gördük"
A
a

Eskişehirspor ligin 29'uncu haftasında Erzurumspor'un konuğu olacak. Karşılaşma öncesi eksikleri görme fırsatı yakaladıklarını söyleyen Teknik Direktör Mustafa Özer maç temposu yakalamak için bu maçları arttıracaklarını belirtti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Çift kale maç yapmışlardı
Eskişehirspor, TFF 1.Lig’in 29’uncu haftasında gerçekleşecek olan Erzurumspor karşılaşması için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekip, geçtiğimiz akşam bu hazırlıklar kapsamında kendi arasında çift kale maç yaptı. İki ayrı takıma bölünen Siyah Kırmızılı ekip hem eksiklerini görme fırsatı yakaladı hem de 2 buçuk aylık maç eksiğini gidermek için düğmeye basmış oldu.

Maç eksiğimiz var
Maç hakkında bilgi aldığımız Teknik Direktör Mustafa Özer verimli karşılaşmanın geçtiğini söyledi. Tüm futbolculara şans tanıyan Özer, “Biliyorsunuz 2 buçuk aydır maç yapmıyoruz. Futbolcularımızın hem eksiklerini görmek istedik hem de maç temposunu yakalamalarını hedefliyoruz. Bu kapsamda maçlarımızı sürdüreceğiz. Erzurum karşılaşmasına kadar maç eksiğini en aza indirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gençler forma giyecek
Ligde kalan 6 haftada daha fazla genç oyunculara şans tanıyacağını bir kez daha yenileyen Özer, “Bizim kurtuluşumuz altyapıda. Eskişehirspor kendi altyapısına güvenirse başarılı olur. Ben bu çocuklara inanıyorum. Bu takımı sırtlayacaklar. Kalan 6 haftada eminim ki daha fazla forma şansı vereceğimiz genç kardeşlerimiz iyi mücadele edecekler. Ligi sağlıklı bir şekilde tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi