"Eskişehirspor camiasını mahçup etmeyeceğim!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor camiasını mahçup etmeyeceğim!"
A
a

Eskişehirspor’un altyapısından yetişip Lask Linz kulübüne transfer olan Metehan Altunbaş transferinin ardından ilk açıklamasını ES TV’de yayınlanan Eskişehirspor Günlüğü programına yaptı. Metehan, Avrupa’da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

İşin zor kısmı başlıyor
ES TV’ye konuşan Metehan, “Bu transfer için büyük bir uğraş verildi. 3-4 aydır görüşmeler yapılıyordu. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Zor bir transferdi açıkçası. Allah’ın izniyle bunu başardık. Bundan sonra işin daha zor kısmı başlıyor. Bunun bir tesadüf olmadığını göstermem lazım. Ülkemi orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bütün şehrin arkamda olduğunu bilmek açıkçası beni mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

Çok gururluyum
Es Es’e para kazandırarak ayrıldığı için gururlu olduğunu söyleyen Metehan, “Altyapısından yetiştiğim kulübüme para kazandırarak gittiğim için gururluyum. Bunu daha önce de söylemiştim, Eskişehirspor’a para kazandırmadan gitmem demiştim. Bunu başardım. İnşallah orada çok iyi bir performans sergileyip Eskişehirspor camiasını ve bana inanları mahcup etmeyeceğim.  Bu bir başlangıç. Avrupa’ya ilk adımımı attım. Geri dönmeyi düşünmüyorum ve daha iyi yerlere geleceğim” dedi.

Çok çalışarak başarabilirsiniz
“Altyapıdaki kardeşlerime, arkadaşlarıma seslenmek istiyorum” diyen Metehan şöyle konuştu; “Ben 7 yaşından bu yana kulüpte mücadele ettim. Her yaş kategorisinde oynadım elimden gelenin fazlasını verdim. Hayallerin ve hedeflerin çok uzak olmadığını gösterdiğimi düşünüyorum. Çünkü çalışarak hayallerin gerçekleşebileceğini gösterdim. Ben tahmin bile edemezdim ama çok çalışarak bunu başardım.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi