Ahmet Ataç 15 02 2024

"Eskişehirspor Avrupa liglerinde oynayacak"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor Avrupa liglerinde oynayacak"
A
a

ES TV’de yayınlanan Eskişehir’in Nabzı Programına katılan Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı,“Eskişehirspor, bizim zamanımızda hem Süper Lig’de, hem de Avrupa’da oynayan takım olacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
Açıklamasına devam eden Burhan Sakallı, “Vatandaşlarımızın, taraftarlarımızın, Eskişehirspor yönetimi, teknik kadrosu, futbolcularının içi rahat olsun. Çok kısa zamanda içinde bulunduğu bu zor günleri atlatıp, küllerinden yeniden doğacak. İhtişamlı günlerine dönecek.Ayrıca, Eskişehir’i bir spor şehrine dönüştürmek istiyoruz. Burada çatı organizasyonu Eskişehirspor alacak. Üniversiteler, bakanlık, belediyelerin içinde olduğu bir organizasyon ile bu şehirdeki bütün çocukları sporun her branşıyla buluşturacağız. Eskişehir bir spor şehri olacak. Ülkeye ve dünya ya sporcu yetiştiren bir kent olacak” dedi.

“Eskişehirspor lig atlayacak”

ES TV’de yayınlanan Eskişehir’in Nabzı Programına katılan Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, gazeteciler Ali Baş ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı.Program sunucusu Gazeteci Ali Baş’ın ‘5 yıl sonra Eskişehirspor nerede olacak?’ sorusuna cevap veren Sakallı, Eskişehirspor’un Süper Ligde ve Avrupa’da oynayan bir takım olacağını belirterek, şehrin de spor kenti olacağını söyledi. Sakallı, “5 yılsonunda aynı Eskişehir’in lig atlaması gibi, Eskişehirspor’da lig atlayacak. Ben Eskişehirspor’un Marsilya, İskoçya’daki UEFA maçlarına gittim. Eskişehirspor’un muhteşem oyununa, taraftarların muhteşem desteğine tanıklık etmiş, yabancı takım taraftarlarının Eskişehir’de nasıl ağırlandığını görmüş biriyim” dedi.

“Bulunduğu yer yakışmıyor”

​“Eskişehirspor sadece bir futbol takımından ibaret değil” diyen Sakallı, “Eskişehirspor sadece şehrin değil, bütün Anadolu taraftarlarının da takımıdır. Eskişehirspor’un şuan bulunduğu yer şehre ve taraftara yakışmıyor. Bizim zamanımızda Eskişehirspor hem Süper Ligde, hem de Avrupa liglerinde oynayan bir takım olacak. Cumhurbaşkanımıza takımın durumunu ilettim. ‘Alt yapısıyla, tesisleşmesiyle, ekonomik ve kurumsallaşma adına kendi kendine yeten bir Eskişehirspor için elinden gelen ne varsa yap dedi’ ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Raprap 29 Mart 2019 14:24

Küllen yalan inanmayın

0 0 Cevap Yaz
eses 24 Mart 2019 20:15

hoca alıırrrrrrrr

0 0 Cevap Yaz
Karnı Tok 24 Mart 2019 17:29

Adam balıkçıya sormuş, ~Balık kaça? ~10 lira. ~Karşı balıkçı da 5 lira. ~Sende oradan al. ~Orada bitmiş. ~Ben de bitse 3 Liraya veririm. Sayın Sakallı, nasıl olsa kazanamayacaksın, Şampiyonlar Liginden sallasaydın.

0 0 Cevap Yaz
Es Es 26 24 Mart 2019 14:05

Aman Başkan taraftarlarla yapmış olduğunuz yemekli görüşmede irilere dirilere, yeni taraftar meclis üyelerinize, yeni kulüp başkanı ve yönetimlerine söz vermiştiniz. Halil ve Mesut'la ilgili eski defterlerin üzeri kapatılacak yeni yönetime kaynak aktarılacak yeni sponsorlar bulunacak ve taraftarlarada deplasman maçları için otobüsler, yemeleri içmeleri, bilet teminleri eh birazcıkta cep harclığı verilecek ayrıca avrupa maçlarında ULTRA SERVİS organizesi sözü vermiştiniz sabırsızlıkla sizin gelmenizi bekliyorlar.

5 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi