"Eskişehirspor'a 5 kuruş aktarmıyorlar!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehirspor'a 5 kuruş aktarmıyorlar!"
A
a

Eskişehir Futbol Altyapı Derneği hakkında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Bu derneğin Eskişehirspor’la ilişkisi kalmamıştır biz ihaleye çıktık. İhaleye çıkmamız için de oranın boşaltılması lazım. Boşaltalım deyince kamuoyu yaratıyor, Kazım Kurt futbola ihanet ediyor diyorlar. Biz futbola ihanet etmiyoruz” dedi.  

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Futbol Altyapı Derneği'ne ait futbol akademisi sahası için Meclis toplantısında açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, konuşmasında “Eskişehirspor Altyapı Derneği Bir kere bu derneğin Eskişehirspor’la uzaktan yakından bir ilişkisi kalmamıştır. İlk zamanlar uygar ilişkiler içerisine temel amaç Eskişehirspor’un altyapısına futbolcu yetiştirmekti. O derneğe biz de katkıda bulunduk, Eskişehir’in tümü katkıda bulundu bu tesisler yapıldı. Daha sonra da tesis kendini yenileye yenileye bu hale geldi" ifadelerini kullandı.
 "Eskişehirspor'a 5 kuruş aktarmıyorlar!" 03.03.2023

İHALEYLE KİRAYA VERİLECEK

“Bu arsanın 3’te 1’i sanıyorum mülkiyeti zaten Odunpazarı Belediyesi’nde. Geri kalan 2 bin 479 karesi de yapılan imar uygulamaları ile eski parsel vahitleri tarafından Odunpazarı Belediyesi’nin kullanımına geçiyor. Şu anda burası imar planında parktır. Park olduğu için de kullanma hakkının tümü Odunpazarı Belediyesi’ne aittir. O nedenle Odunpazarı Belediyesi burayı ihaleyle kiraya vermektedir.”

 
ESKİŞEHİRSPOR İLE ARALARI BOZUK

 “Eskişehirspor’la Eskişehirspor Altyapı Derneğinin ilişkileri iyi olduğu dönemde herkes bunları kollamak amacıyla ihaleye katılmıyordu, ihale bu dernekte kalıyordu, bu dernek devam ediyordu. Ama Eskişehirspor’la derneğin arası bozulunca şu anda ne efsanelerden bir yönetici var orada, ne Eskişehirspor’dan bir yönetici var. Bu dernek ne yapıyor? Gündüz çocuklara futbol öğretiyor. 450 kişi diyor. Para alıyor mu çocuklardan, alıyor. 450 çarpı kaç? Akşam o halı sahayı kiraya veriyor. Para alıyor mu, alıyor. Yan tarafta bir kafe var, kafeyi kiraya vermiş para alıyor mu, alıyor. Bunların içerisinden Eskişehirspor’a 5 kuruş aktarıyor mu? Aktarmıyor.”
 

KUSURA BAKMASINLAR

 “Kim yapıyor bu işi, oraya bir grup çökmüş yapıyor. 3-5 tane antrenör maaş alıyor. Geri kalanı da birilerine gidiyor. Bizden en son bin 700 lira ödendi. Kafeteryayı kaça kiraya veriyor? 27 bin. Ondan sonra da vatan millet Sakarya. Kazım Kurt hain. Odunpazarı Belediyesi’nin 5 kuruşunu kimseye yedirmem. Kusura bakmasınlar. İhale yaptık. Girer, Eskişehirspor Altyapı Derneği alırsa alır. Tablo budur. Biz ihaleye çıktık. İhaleye çıkmamız için de oranın boşaltılması lazım. Boşaltalım deyince kamuoyu yaratıyorlar, yer yerinden oynuyor, Kazım Kurt futbola ihanet ediyor diyorlar.”
 

GERÇEKLER ORTADA

 “Biz futbola ihanet etmiyoruz. Biz Eskişehirspor ’ada, Eskişehirspor’un bütün amatör kulüplerine de destek olan bir belediyeyiz. Burada asla kimse buna itiraz edemez. Ama oraya yerleşmiş bir grup buradan nemalanmasın. Eğer bu saydığım 3 kalemden kazanılan para birilerinin boğazına gidiyorsa ki gidiyor haram olsun. Bu kadar net. Çıkıp öyle ucuz ucuz Kazım Kurt ihanet ediyor demek kolay. Gerçekleri söylesinler. Bizim belgelerimiz burada. Demişler bunun bir kısmı onun. Geri kalanı kimin? Babanın mı? Odunpazarı Belediyesi bu konuda tasarruf hakkını kullanır. Popülizmle bu işler olmuyor.”,
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi