"Eskişehir’in dördüncü zaferi"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehir’in dördüncü zaferi"
A
a

Millet İttifakı Seçim Ofisi’nde konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Kurtuluş Savaşı’nda beş büyük savaşımız var. Bunlardan üç tanesi Eskişehir hudutları içerisindedir. Bu dördüncü zaferi oluyor Eskişehir’in diye düşünüyorum. Bu da demokrasi zaferi” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Millet İttifakı Seçim Ofisi’nde konuştu. Başkan Büyükerşen, “Mutlak surette cumhurbaşkanlığını ve parlamentoda ezici çoğunluğu kazanacağımıza dair aklımdaki düşünce giderek daha da arttı. Gayet açık bir şekilde hem cumhurbaşkanı yardımcıları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın büyük bir sükûnetle gayet emin bir şekilde açıklamaları oldu. Daha da açıklamaları olacak. Bununla kalmayacak. Tabi birinci turda bu işin biteceği inancındayım. İkinci tura kalmayacak. Bu hepimize ders olacak. Seçimlerde sandıklara nasıl sahip çıkılacak bunu yaşayarak gösteriyoruz. Tabi saf taraflarımız da oldu geçmiş seçimlerde. Eğer geçmiş seçimlerde “Atı alan Üsküdar’ı geçti” lafları söylenip de onu duyan muhalefet partileri büroları kapatıp, evlere gitmeseydi orada da belki seçim çoktan kazanmış olunacaktı” diye konuştu.

“BU DA DEMOKRASİ ZAFERİ”

Başkan Büyükerşen konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Vatandaşlara çağrımız artık Türkiye’de özgürlükler, demokrasi, hukukun bağımsızlığı ve tarafsızlığı konusunda ne gibi özlemler duyuyorlarsa o özlemleri gidereceğimiz döneme giriyoruz. Kurtuluş Savaşı’nda beş büyük savaşımız var. Bunlardan üç tanesi Eskişehir hudutları içerisindedir. Bu dördüncü zaferi oluyor Eskişehir’in diye düşünüyorum. Bu da demokrasi zaferi. Çalışan herkesi kutluyorum.” MELTEM KARAKAŞ
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi