"Eskişehir'de umduğumuz neticeyi..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehir'de umduğumuz neticeyi..."
A
a

AK Parti geleneksel bayramlaşma programında konuşan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, “Eskişehir’de bu mahalli seçimlerde sayısal olarak oylarımızı arttırmakla birlikte umduğumuz kadar iyi bir netice almadığımızı biliyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
AK Parti İl Başkanlığı, geleneksel bayramlaşma programını TÜLOMSAŞ Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi. Programa AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan başta olmak üzere ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Rahmet ve mağfiret mevsimi olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın ve Ramazan Bayramı’na ulaşmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Her birimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramın ülkemize, milletimize, memleketimize barış, huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Bir ay süresince tüm teşkilatlarımızla birlikte büyük bir kardeşlik iklimini ve Ramazan bereketini her mahallemizde yaşadık. İyi ki varsınız iyi ki sizinle birlikte yol ve dava arkadaşlığı yapıyoruz” dedi. 

GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ
23 Haziran İstanbul seçimlerine değinen Çalışkan,  “Kadim şehir İstanbul’umuzda yenilenecek olan seçimlerde tüm teşkilat mensuplarının eş, dost, akraba ve arkadaşlarını tekrar tekrar arayarak onların gönüllerine girmelerini ve seçim gününe kadar sıkı bir şekilde Fatih Sultan Mehmet’in şehri İstanbul için çalışmalarını rica ediyorum. İstanbul’da tekrar gönül belediyeciliği inşa etmek ve İstanbul’u 2023 hedeflerine ulaştırmak hepimiz için vazgeçilmez bir hedeftir. Tüm teşkilatımızla Eskişehir’de ve Eskişehir’e bayramlaşmak için gelen hemşerilerimizle İstanbul’un önemini tekrar konuşacağız ve gönüllerine girmeye çalışacağız. İstanbul’dan gelip seçime dönmek isteyen arkadaşlarımızı günü birlik götürülüp getirilmesi için çalışma yapılmaktadır. 23 Haziran’da inşallah emniyetli bir şekilde İstanbul’a gidip gelmek yine teşkilat mensuplarımız için hem bir görev hem de gönül belediyeciliği anlamında sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürümenin bir gereği olarak düşünüyorum. Buraya bayramlaşma için gelen tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu. 
 
HERHANGİ BİR SEÇİM DEĞİL
“AK Parti geleneğinde seçim çalışmaları bir önceki seçimin bittiği gece başlar” diyen Avcı, “Bu çalışmaların en önemli parçalarından bir tanesi de geçmiş seçimlerin neticesidir. Eskişehir özelinde değerli il başkanımıza ve bütün teşkilatımıza gösterdikleri performans için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Avcı İstanbul seçimleriyle ilgili, “İstanbul seçimleri herhangi bir belediye başkanlığı seçimleri olmaktan çıktı maalesef. Onun için biz de ona göre herhangi bir belediye başkanlığı seçiminde yapmadığımız bir takım plan ve programları da bu seçim münasebetiyle yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Aldığı bir haberden bahseden Avcı, “Bugün bayram. Ben tam buraya gelirken bir haber aldım. Letonya’nın başkenti Riga’da yapılan Avrupa Fizik Olimpiyatları’nda 30 ülke arasında Türkiye birinci oldu. Bütün takım üyesi öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum, onları çalıştıran eğitmenlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir zamanlar malum örgütün düzenlediği hileli hurdalı olimpiyatlara benzemez. Bu gerçek bir Fizik Olimpiyatı. Bu birincilik göğsümüzü kabarttı. Tekrar bayramınızı tebrik ediyorum. Sağlık, afiyet içerisinde tekrarını niyaz ediyorum” diye konuştu. 

AVCI'DAN ÖZELEŞTİRİ
Sonrasında kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, “Son seçimlerde gerçekten çok fedakarane çalışan bütün teşkilâtımıza, başta il başkanımız Zihni Çalışkan olmak üzere, ekibine yönetimine ve bütün parti kadrolarımıza, mahalle başkanlarımıza gençlik kollarımıza kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’de bu mahalli seçimlerde sayısal olarak oylarımızı arttırmakla birlikte umduğumuz kadar iyi bir netice almadığımızı biliyoruz. Sadece Eskişehir’de değil tüm Türkiye’de ne yaptık ne yapmadık, nerede nasıl başardık, nerede nasıl başaramadık, nerede ne tür yanlışlarımız var bunları kendi içimizde gerekli kurullarda enine boyuna konuşuruz, tartışırız. Bunları böyle bir bayram gününde burada derinlemesine ele alacak halimiz yok. Ama hiç şüpheniz olmasın ki Eskişehir’de de başka yerlerde de seçimlerin muhasebesini yapmak zorundayız. Bunu biz her seçimden sonra zaten yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi