"Es Es'in yanında olacağız!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Es Es'in yanında olacağız!"
A
a

Eskişehirspor’a destek sağlamak adına oluşturulan Eskişehirspor Taraftar Komitesi, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a ziyarette bulundu. Başkan Kurt, ziyarette kulübe 10 Milyon TL kaynak sağlayacak öneri sundu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
KURT'UN MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Eskişehirspor Taraftar Komitesi (ETK) üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Siyah Kırmızılı kulübe destek amacıyla bir araya geldi.Kurt’un makamında gerçekleşen görüşmede ETK üyeleri Başkan Kurt’un her zaman Eskişehirspor’un yanında olduğu ve Eskişehirspor’a maddi ve manevi destek sağladığı için kendisine teşekkür etti.

BAŞKAN KURT'U TEBRİK ETTİLER
Eskişehir Taraftar komitesi üyeleri seçilmişler arasında ilk ziyareti Başkan Kazım Kurt’a gerçekleştirdiklerini vurgulayarak Başkan Kurt’u her kongrede ve Eskişehirspor’un her maçında takımı yalnız bırakmadığı için de tebrik etti. Yaklaşık 25 kişilik bir komite oluşturduklarını belirten ETK üyeleri, komitenin içinde her alandan taraftar olduğunu ifade etti.

"O SENE BU SENE"
ETK üyelerinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehirspor’un en büyük destekçisinin taraftarlar olduğunu ifade etti. Eskişehirspor taraftarının Türkiye’de hatta dünyada sayılı taraftar gruplarından olduğunu belirten Başkan Kurt, ‘O Sene Bu Sene’ sloganıyla bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi.  

10 MİLYONDAN FAZLA KAYNAK
Eskişehirspor’a destek olmak adına izin verildiği takdirde stadyum için yıllık 5 milyon TL maliyeti olan bakım işlerini belediye olarak üstlenebileceğini söyledi. Kurt ayrıca Es Es’e bağışlanması şartı ile şu an Odunpazarı Belediyesi’nin kiracısı olan ve sözleşme bitimine 3 senesi kalan bir benzin istasyonu için kira sözleşmesini uzatma sözü vererek bu iki desteğin bile kulübe 10 milyon TL’den fazla kaynak sağlayabileceğini söyledi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi