“Emek Mahallesine yatırımlarımız devam edecek”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Emek Mahallesine yatırımlarımız devam edecek”
A
a

Emek Mahallesini ziyaret eden Başkan Kazım Kurt, buraya yatırımlarının süreceğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesini ziyaret eden Başkan Kazım Kurt, önünden geçtiği bir kahveye girerek vatandaşlarla bir araya geldi. 
Vatandaşlarla sohbet edem Başkan Kurt,  vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinleyerek notlar aldı. Odunpazarı’nda son 5 yılda başarılı çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Kurt, yeni dönemde daha başarılı çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yeni dönemde spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Kurt, “Emek, Gündoğdu, 71 Evler, Gültepe ve Orhangazi Mahallerine 5 sentetik halı saha inşaa edeceğiz. Spora teşvik ve fırsat eşitliği ilkesiyle tüm halı sahalarımızdan vatandaşlarımız ücretsiz olarak istifade edecek” dedi. 
Geçtiğimiz haftalarda Emek Mahallesi’nin ikinci halk merkezini açtıklarını dile getiren Başkan Kurt, “Amigo Orhan Halk Merkezi Emek Mahallesi’ne hayırlı, uğurlu olsun. Emek Mahallesi Eskişehir’in en büyük mahallelerinden biri. Yeni dönemde buraya kreşler de yapacağız” diye konuştu. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi