Ahmet Ataç 15 02 2024

"Cumhurbaşkanı stadın adını koydu!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Cumhurbaşkanı stadın adını koydu!"
A
a

Es Es’te Başkan Halil Ünal İstanbul’da ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Ünal 1-0’lık Ümraniye galibiyeti sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

Sütiş Eskişehir

Öncelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günkü Eskişehir ziyaretinden behseden Ünal, “Cumhurbaşkanımız bize çok ilgi gösterdi. Biz onu ev sahibi ve Eskişehirspor Kulüp Başkanı olarak ağırladık. Bütün gün birlikteydik. En son da akşam bakanlarımızın olduğu, milletvekillerimizin olduğu, il başkanımızın olduğu birlikte bir yemek yedik. Uzunca da bir sohbet ettik. Konumuz hep Eskişehirspor’du. Türk futboluna ve Eskişehirspor’a çok sıcak bir bakış açısı var. Kendisine kısaca Eskişehirspor’u anlattım. Çok büyük keyif aldı” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ETİ’DE KARAR VERDİ
Erdoğan, ETİ’yi önerdi Başkan Ünal, “Ana konumuzda stadımızın isim hakkında yaptığım çalışmaları Cumhurbaşkanımızla paylaşmam gerekirdi. Çünkü ona sormadan bir iş yapmak yanlış olurdu. Kendisi de çok memnun oldu bu sohbetten. İsim konusunda Eti’yle bizatihi sayın Firuzhan Kanatlı beyle kendisinin görüşeceğini, isim hakkının bir Eskişehir firması olarak Eti’ye yakışacağını uygun gördü. Dolayısıyla biz ona çok katıldık. Çünkü Eti’yi de Eskişehirspor’la özdeşlemiş bir yoldaşı olarak düşünün. Forma sponsorumuz zaten. Sayın cumhurbaşkanımız ve sayın milletvekilimiz Nabi Avcı stadın isminin Eti olması husunda karar verdiler. Firuzhan beyle oturup 10 yıllık bir program yapacağız” dedi.

Halil Ünal: Maç kazandıkça prim...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh canbey 19 Şubat 2018 16:44

'Adıbatsın Stadı' diyelim şimdilik!

2 4 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 19 Şubat 2018 11:16

Takdiri şahannn

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi