Ahmet Ataç 15 02 2024

"Çocukların Ahlaklı, Erdemli Ve Adil Bireyler Olarak Yetiştirilmesi İçin Gayret Gösteriyoruz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Çocukların Ahlaklı, Erdemli Ve Adil Bireyler Olarak Yetiştirilmesi İçin Gayret Gösteriyoruz"
A
a

Müftü Olgun, “Çocukların Ahlaklı, Erdemli Ve Adil Bireyler Olarak Yetiştirilmesi İçin Gayret Gösteriyoruz”

Sütiş Eskişehir
Dumlupınar İlçe Müftüsü Mehmet Emin Olgun, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.
İlçe Müftülüğü koordinesinde Gazi 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören öğrenciler, Merkez Camiini ziyaret ettiler. İlçe Müftüsü Mehmet Emin Olgun ve Merkez Cami Müezzin Kayyımı Mehmet Akkanoglu, öğrencilere caminin mihrap, minber, kürsü ve diğer bölümleri hakkında bilgi verdi.
Öğrencilerin cami ziyaretlerini değerlendiren Olgun, “Çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakabilmek ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabilir. Çocuklara küçük yaşta camiyi tanıtmak, Allah’ın evini sevdirmek için cami ziyaretleri düzenledik. Peygamber Efendimizin sünnetini daha iyi anlamak için çocuklar caminin bölümlerini gezdiler. Cami görevlilerinden bilgiler aldılar. Kurs öğreticilerine ve cami görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi