Ahmet Ataç 15 02 2024

"Bu takım çok fedakarlık yaptı"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Bu takım çok fedakarlık yaptı"
A
a

Eskişehirspor Kaptanı Sezgin Coşkun ES TV’ye konuştu: Takımdaki sorunlardan hepimiz haberdarız. Beklentiler karşılanacak mı karşılanmayacak mı diye soru işaretlerimiz var. Camia daha fazla kenetlenmesi gerekirken uzaklaştık gibi görünüyor. Bu durum da bizi tedirgin ediyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kaptanı, kenetlenmeye davet etti  
Önceki gün Afyon’da oynanan Göztepe hazırlık maçı öncesinde Eskişehirspor kaptanı Sezgin Coşkun, ES TV’de Ahmet Deniz Canoruç’a konuştu. Kamp hakkında bilgiler veren Sezgin, oyuncuların kafasında soru işaretleri olduğunu belirtti. Herkesin çok fazla fedakarlık yaptığına değinen Sezgin Coşkun, Eskişehir’i kenetlenmeye davet etti. Yeni sezona hazır bir halde Afyon kampından ayrılmak istediklerini de söyleyen başarılı oyuncu bu doğrultuda ciddiyetle çalıştıklarını söyledi.

“Bu takım fedakarlık yaptı”
Takım Kaptanı Sezgin Coşkun, “Kamp şimdilik iyi gidiyor, moraller yerinde. İyi niyetle çalışıyoruz. Takımdaki sorunlardan hepimiz haberdarız. Beklentiler var, bu beklentiler karşılanacak mı karşılanmayacak mı diye soru işaretlerimiz var. Bu soru işaretleri ile antrenman yapmak ya da maçlara hazırlanmak biraz sıkıntılı. Bu takım gerçekten çok fazla fedakarlık yaptı. Gençlerle ve sonradan eklenen abilerle birlikte çok fazla fedakarlık yapıldı. Hala da fedakarlıklarımız devam ediyor. Bütün iyi niyetimizle ve ciddiyetimizle çalışıyoruz” dedi.  

"Destek bekliyoruz"
Açıklamasına devam eden Sezgin.“Hangi camiada, nerede olduğumuzun farkındayız. Bizden beklentilerin de farkındayız” diyen Sezgin Coşkun Eskişehir’e seslendi. Şehri kenetlenmeye davet eden Sezgin şu ifadeleri kullandı; “Biz iyi niyetimizle devam ediyoruz, destek bekliyoruz açıkçası şehrimizden. Camia daha fazla kenetlenmesi gerekirken uzaklaştık gibi görünüyor. Bu durum da bizi tedirgin ediyor açıkçası. Biz bütün iyi niyetimizle çalışıyoruz. Eskişehirspor lige hazır bir şekilde Afyon’dan ayrılmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz” dedi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 22 Temmuz 2019 13:58

eskişehir halkı kenetlendi ama yönetimle teknik ekip kenetlenirse ve şu maddi sorunları bir an önce hallederlerse çok daha iyi olacak

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi