"Bu seçim Türkiye'nin kurtuluş seçimidir"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Bu seçim Türkiye'nin kurtuluş seçimidir"
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ES TV ekranlarında yayınlanan Açıkça programına konuk oldu. Birçok konunun masaya yatırıldığı programda Vekil Çakırözer, “Bir oydan ne çıkar demesinler,  herkes oyunu kullansın. Bu gerçek anlamda Türkiye’nin kurtuluş seçimidir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ES TV ekranlarında yayınlanan Açıkça programında Ali Baş ve Arif Anbar’ın sorularını yanıtladı. Programda ittifakın önemi, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Muharrem İnce’nin adaylığı, Milletvekili adaylık listeleri, diğer partilerle görüşmeler gibi pek çok konu masaya yatırıldı.İktidarın yönetim anlayışını eleştiren Çakırözer bu yönetim anlayışıyla hem Türkiye genelinde iyi bir sonuç alınması gerektiğini söyledi, hem de Eskişehir’de ittifak olarak 5 milletvekilinin alınması gerektiğinin altını çizdi.
"Bu seçim Türkiye'nin kurtuluş seçimidir" 25.03.2023
Çakırözer, “Bu seçim biz hep birlikte nasıl başarılı oluruz kısmının konuşulacağı, tartışılacağı ve dediğim gibi herkesin özveri yapacağı bir seçim. İşte CHP ama bir o kadar önemli olan Demokrat Parti, Deva, Gelecek ve bir o kadar önemli olan Saadet ve İyi PARTİ, bir o kadar önemli olan bize bakan gerçekten bunlar umudu yeşertiyorlar. Yani bizim arzu ettiğimiz Türkiye olan AK Partililer, MHP’liler, işte bizim ittifakımızda olmayan HDP’liler ya da sol ve sağ partiler anlatabiliyor muyum? O yüzden bizim sergileyeceğimiz tutum, görüş yani şu an müzakere aşamasında diye düşünüyorum. Yani ittifak nasıl olacak? Hangi ilde nasıl olacak? Ben burada kimsenin o örgüt, bu örgüt, ne benim partim, ne ittifakımızdaki diğer partilerin hiç biri ben diye bakmayacaktır. Buna inanmıyorum. Sadece CHP açısından değil bunu artık Türkiye’de demokrasi sevenler iye bakın. Buna sadece 6’lı masa diye bakmayın. Sokağa çıktığınızda hiç CHP’ye oy vermemiş ve belki de vermeyecek olan insanlar da bu sefer bu iş olsun diyor. Ve CHP’ye oy vermeyecek, işte bu uzlaşıya oy verecek. İşte bunun arkasında Türkiye’de yaşayacak demokrasi olsun. Biz Eskişehir’de siz üç dediniz, belki ittifakın toplamı dördü, beşi buldurmamız gerekecek. Yani ülkenin halini görüyorsunuz. Yani deprem bölgesine ekibini gönderemeyen bir iktidar, insanlar ev ararken, konteyner ararken, Hollanda’dan at alan bir iktidar var. Bir milletvekili bile verilmesi Eskişehir’de böyle bir iktidara ben size söyleyeyim sürpriz olur” şeklinde konuştu.

"İKTİDAR OLMA UMUDU VAR"
Eskişehir’de aday adaylarına olan ilgiyi değerlendiren Çakırözer ilginin bozulan düzenden kaynaklandığını söyleyerek, ‘Herkes benimde bu düzenin iyileşmesine katkım olsun’ demesinden kaynaklandığını dile getirdi. Çakırözer, “Aslında CHP’ye her dönem hem partilerimizin, hem parti dışından ilgi olmuştur. Her biri birbirinden değerli aday adayları benden onlardan biriyim. Ve inanıyorum ki her biri bu bayrağı Türkiye’nin kurucu partisi, kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP’yi bizlerden çok daha işleriyle taşıyacaklardır. İnanıyorum ki hem partimizin içinde hem de ittifak ortaklarımızla hem Eskişehir’de hem Türkiye’de yapacağız. Buna uygun deneyim, kadrolar hem bu listelerde var, hem diğer partilerde var. İlgi çok ve birincisi iktidar olma umudu var. Bu iktidarın parçası olmak ve destek vermek umudu var. Bende böyle bir iktidarın, özgürlükçü, hak hukuk adalet diyen kadrolarda var. Bu bozulmuş düzenin yenilenmesine bizim de katkımız olsun diye aday olan yüzler, binler var. Artık biz adaletli düzen gelsin arzusu sadece bizim partilerimizde değil, bence toplumun geneline hakim” vurgusu yaptı.

"BİR OY BİR OYDUR"
Çakırözer son olarak listelerin askıya çıktığını hatırlatarak herkesi sandık başına gitmeye davet etti. Çakırözer, “Seçmen listeleri askıya çıktı. Lütfen herkes kendisine baksın, evine yöresine baksın depremzedeler burada kullanmak istiyorlarsa buraya alsınlar. Bir oy bir oydur. Bir oydan ne çıkar demesinler,  herkes oyunu kullansın. Bu gerçek anlamda Türkiye’nin kurtuluş seçimidir. O yüzden ben herkese çağrı yapıyorum” dedi.

 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ess 25 Mart 2023 15:46

yanlış, o fasıl 2017de bitti. Türk halkı tek adam rejimini tercih etti ve başta ekonomi ve hukuk olmak üzere birçok alanda enkaz altında kaldık. bu saatten sonra ali gelmiş veli gelmişne fayda..

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi