"Bu haberler Eskişehirspor'un imajını zedeliyor"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Bu haberler Eskişehirspor'un imajını zedeliyor"
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri'den önemli açıklama

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Açıklama şu şekilde:
Eskişehirspor’un “ölüm kalım” mücadelesi verdiği şu günlerde, herkes üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Biz Eskişehirspor taraftarı olarak, kulübe katkı sağlamak için kapı kapı dolaşıp loca satışı yaparak, kulübe katkı sağlamaya çalışıyoruz.
Ne yazık ki, böyle bir süreçte yapılan haberler karşısında Eskişehirspor’un binbir güçlükle elde ettiği bazı kazanımların da tehlikeye girdiğini hep birlikte görüyoruz. Sakarya gazetemizin manşetinde yer alan “Reklam raketi işgali” haberi Eskişehir sevdalılarını üzmüş ve derinden yaralamıştır. Reklam panolarının üzerinde yer alan “Eskişehirspor’a aittir” ibaresi kimleri, neden rahatsız etmiştir.
Hatırlanacağı üzere geçen sezon Eskişehirspor borçlar nedeniyle kapanma noktasına gelmişti. Bu süreçte Odunpazarı Belediyemiz, reklam panolarını Eskişehirspor’a tahsis etmişti. Eskişehirsporumuz bu reklam panolarını ihaleye çıkarmış ancak hiçbir firma yeterli ücreti vermemişti. Yoğun ısrarlar sonucunda bir firma ihaleyi almış ve kulübümüze 7 milyon lira gibi bir kaynak aktarmıştı. Bu kaynak ile bir çok futbolcuya imza attırılmış, borçların ödenmesi sağlanmıştı. Lige devam edebildiysek ve ligde kalabildiysek bu kaynakların katkısı büyüktür.
Eskişehirspor’un reklam panolarının kaldırılmak istenmesi, gelecekte kulübümüzün yapacağı projeler için yatırımcı bulma konusunda da sıkıntı yaşanmasına neden olacaktır. Yatırımcılar, kulübümüzün projelerine şüpheci gözle bakacaktır. Günümüzde yönetici bile bulmakta zorlanıyoruz. Bu tür haberler Es-Es’imizin imajını zedelemektedir.
Kişisel hırsların, kavgaların bir kenara bırakılıp Eskişehirspor’un başarısı için tüm bir şehrin kenetlenmesi gerektiğini kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz. Eskişehirspor taraftarları olarak reklam panosu konusunda kulübümüze destek olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a bir kez daha teşekkür ediyor. Aynı desteğin daha da fazlasını Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’den de bekliyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi