"Bravo Garage" grubundan LÖSEV'e yardım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Bravo Garage" grubundan LÖSEV'e yardım
A
a

Türkiye'nin önde gelen otomobil gruplarından "Bravo Garage" Facebook grubu her sene geleneksel olarak yaptıkları Türkiye geneli buluşmalarını bu sene Eskişehir'de gerçekleştirdiler. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir, Türkiye'nin önde gelen otomobil gruplarından "Bravo Garage" facebook grubunun geleneksel buluşmasına ev sahipliği yaptı. Eskişehir Güçlübey Binicilik Kulübü'nde bir araya geldi.  Grubun kuruluş amacı araç hakkında bilgi, usta tavsiyesi, parça yardımı ve modifikasyon amacıyla bilgi paylaşımı yapmak iken ilerleyen zamanda sosyal bir platform olmustur. Bu sene 4.sünü düzenledikleri buluşma da Musaözü Tabiat Parkı'nda kamp yapıp, Güçlübey Binicilik Kulübü'nde kahvaltılarını yaptılar. 100 den fazla araç ve 250'ye yakın kişinin katılımıyla yapılan buluşmada yapılan çekiliş ile elde edilen gelir LÖSEV'e bağışlandı. Grup yöneticisi Kürşad Aksoy "Her sene yaptığımız Türkiye'nin birçok ilinden Bravo severlerin katıldığı buluşmamızın bu sene Eskişehir'de olmasından çok mutluyuz." dedi. Eskişehir'i çok beğendiklerini söyleyen Aksoy, Güçlübey Binicilik Kulübüne de en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür etti. Grup yöneticisi Murat Değirmenci ise "Her sene daha kalabalık ve daha samimi bir ortamda geçen bulusmalarimiza katılan herkese ve emeği gecenlere teşekkür ederim." dedi.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yalcin alyar 6 Mayıs 2019 15:05

Bulusmada emegi gecen herkese yoneticelere ve eskisehir ekibine Sonsuz tesekkurler Arabanin bahane olup turkiyenin her yeeinden insanlarin kocaman bir aile olmasinda buyuk paylari olan Murat degirmenci Serkan kararakaya Kürşad aksoy Şahin ger Başta olmak uzere tum yonetici ve uyelere tek tek tesekkurler Seneye başka bir ilde buluşup hem o ili tanimayi hem tanidiklarimizla hasret gidermeyi hemde yeni aile uyeleri ile tanismayi iple cekiyoruz Sagolun varolun 😊

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi