"Ben oy istemem!"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Ben oy istemem!"
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yıldırım Çiftliği’nde üreticiler ile bir araya geldi. Burada Başkan Ataç, “Ben gittiğim hiçbir yerde asla oy istemem, yaptığım işleri anlatırım. Vatandaşa en iyi hizmeti sunduğunuz zaman zaten siyaset yapmanıza da gerek kalmaz” diye konuştu

Sütiş Eskişehir
Üreticiler ile çay içerek uzun süre sohbet eden Başkan Ataç, “Ben gittiğim hiçbir yerde asla oy istemem, yaptığım işleri anlatırım. Vatandaşa en iyi hizmeti sunduğunuz zaman zaten siyaset yapmanıza da gerek kalmaz. Bizim Eskişehir’de en büyük avantajımız da budur. Hemşehrilerimiz sunulan hizmetin farkında ve takdir ediyor. Memnuniyet olunca da destek vermeye devam ediyor. Ben de gittiğim yerlerde belediyemizin hayata geçirdiği projeleri, çalışmalarımızı anlatıyorum. Örneğin belediye olarak 5 milyon avro hibe almaya hak kazandık. Bunu dünyada sadece 3 kuruluş başardı, bir tanesi de Tepebaşı Belediyesi’dir. Başarılı, vizyoner bir proje geliştirmeden bunu yapmak mümkün olabilir mi? Paramız yok, bütçemiz kısıtlı ama aklımız var” dedi.Başkan Ataç’ı ağırlayan Cumhuriyet Mahallesi sakinleri de ziyaretinden ötürü memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Sizin çalışmalarınızı takdir ediyoruz. Güler yüzlü bir insansınız. Buraya şimdiye kadar sizden başka kimse gelmedi, siz bizi hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Burada da hiçbir zaman siyaset yapmadınız. Güzel hizmetler ile köyümüze geliyorsunuz, bizler de bunun karşılığında elbette size destek olacağız” diye konuştu.Vatandaşlar ayrıca Tepebaşı Belediyesi tarafından çiftçilerin kullanımına tahsis edilen Cumhuriyet Sebze Hali sayesinde ürünlerini pazarlamakta büyük kolaylık yaşadıklarını da ifade etti. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 17 Ocak 2019 14:12

sn Ataç siz istemesenizde il başkanınızda iyi parti li yetkililerle görüşüp odunpazarina da aday çıkarmayın bir oya bile ihtiyacımız var deyip yalvarıyor CHP bu halleremi düşecekti.

4 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi