"Belediye Kütahyaspor Ligde Başarılı Bir Sezon Geçiriyor"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Belediye Kütahyaspor Ligde Başarılı Bir Sezon Geçiriyor"
A
a

Kapalı Yüzme Havuzu Açılışı Ve İncelemeler İçin Kütahya’Ya Gelen Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’I Makamında Ziyaret Etti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kapalı yüzme havuzu açılışı ve incelemeler için Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Akkent Mahallesi’ne yapılan kapalı yüzme havuzu açılışı ve ilçe ziyaretleri için Kütahya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Işık, Bakan Kasapoğlu’na ziyarette Belediye Kütahyaspor atkısı hediye etti. Kütahyaspor atkısını Bakan Kasapoğlu’nun boynuna takan Başkan Işık, Belediye Kütahyaspor’un ligde başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.
Başkan Işık, Bakan Kasapoğlu’na, Kütahyalıların uzun yıllardır hayalini kurduğunu ve talep ettiği stadyum konusunu bir kez daha gündeme getirdi.
Kütahya’da olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a misafirperverliği için teşekkür etti. Başkan Işık’ı ziyareti sonrasında, Bakan Kasapoğlu, Belediye hizmet binası önünde dinlenen gençlerle kısa süreli sohbet etti. Gençlerin kendisine ikram ettiği çekirdeği kabul eden Bakan Kasapoğlu, ilçe ziyaretleri için Kütahya’dan ayrıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi