“Anadolu’Nun Fethi 1071” Anma Programın Tanıtım Toplantısı Söğüt’Te Olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Anadolu’Nun Fethi 1071” Anma Programın Tanıtım Toplantısı Söğüt’Te Olacak
A
a

“Anadolu'nun Fethi 1071” Anma Programın Basın Toplantısı Söğüt'te Olacak

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı tarafından gerçekleştirilecek 1071 Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında “Anadolu’nun Fethi 1071” anma programın tanıtım toplantısı, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan’ın da katılımı ile Bilecik’in Söğüt ilçesinde olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı "Anadolu’nun Fethi 1071’’ anma programı her yıl olduğu gibi bu sene de 22-26 Ağustos tarihleri arasında Muş’un Malazgirt ve Bitlis’in Ahlat ilçelerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek. “Anadolu’nun Fethi 1071” anma programına ilişkin basın toplantısı 12 Ağustos Çarşamba günü Bilecik ve Söğüt’te gerçekleştirilecek. Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ve 1071 Malazgirt filminin oyuncularının katılacağı tanıtım toplantısı saat 11:30’da Ertuğrul Gazi Türbesinde gerçekleşecek.
Öte yandan Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan ve dizi oyuncularının Şeyh Edebali Türbesi’ni de ziyaret edeceği, 1071 Malazgirt filminin oyuncu Diriliş Ertuğrul’un Turgut Alp’i canlandıran Cengiz Coşkun’da heyetle birlikte Bilecik’te geleceği öğrenildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi