Ahmet Ataç 15 02 2024

"6 puan silme cezası aldık ama..."

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "6 puan silme cezası aldık ama..."
A
a

Başkan Halil Ünal, Eskişehirspor'un puan silme cezası aldığını söyleyerek, cezayı TFF ve FIFA ile görüşüp kaldırttığını iddia etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal, kongrede yaptığı açıklamalarda ilginç bir detay dikkat çekti. Eskişehirspor'un puan silme cezası aldığını söyleyen Ünal, cezayı TFF ve FIFA ile görüşüp kaldırttığını iddia etti.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kulübün geciken ödemelerden dolayı 6 puan silme cezası aldığını ancak cezanın yürürlüğe girmesini engellediğini iddia etti. Geçtiğimiz ay De Federico’dan 6 puan silme cezası aldıklarını belirten Halil Ünal, “TFF ve FIFA ile görüşmelerin ardından puanımızı sildirtmedik. De Federico’ya 204 bin Euro borç vardı. Dosyayı toplam 120 bin Euro’ya kapattık. Hatta 80 binini ödünç alıp verdik. 40 bini biz kendi aramızda toplayıp ödedik” dedi.

Kafalardaki soru işareti

Anemon Otel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genel Kurul’da 1 Ocak 2018-31 Aralık 2018 dönemini kapsayan bilançoyu okuyan Mali Müşavir Baki Dündar, mevcut Teknik Direktör Fuat Çapa’ya 200 bin TL borcun olduğunu belirtti. Sezonluk 1 milyon 270 bin TL’ye imza attığı iddia edilen Çapa’nın bugüne kadar 1 kuruş para almadığı biliniyordu. Çapa’ya ödenecek rakamın neden 200 bin TL olduğu kafalarda soru işareti bıraktı.

İcra Kurulu mesaiye başladı

Eskişehirspor’da geçtiğimiz gün yapılan kongrede aday çıkmaması nedeniyle iş icra kuruluna kaldı. 15 gün sonra yapılacak olan kongreye kadar Es Es’i yönetecek olan icra kurulu çalışmalarına başladı.

Olağanüstü seçimli genel kurula delegelerin önerisiyle ara verilmesinin ardından kulübe hiçbir başkan seçilmemişti. Bunun üzerine kulübü 15 günlüğüne yönetme yetkisini eline alan icra kurulu mesaiye başladı. İcra kurulunda görev yapan, Mehmet Şimşek, Murat Diri, Erkan Koca, Kaan Ay, Mete Yılmaz, Mehmet Kahya, Fuat Çapa, Mustafa Polat ve Harun Adıgüzel Bolu maçıyla sona eren görevlerine yeniden başladılar. Bu isimler daha önce de icra kurulu adı altında kulübe kaynak bulmuştu.

İcra Kurulu’nda görev yapan Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, “Panik yok bugünleri de atlatacağız. İcra kurulu olarak şehrimizin çoğu önde gelen kişilerinden randevu istenmiş ve olumlu dönüşler alınmıştır. Fuat hocamı ile yapılan toplantı sonucu yol haritası çizilmiş hocamız maddi ve manevi desteklerini belirtmiştir. Yaşanan süreçte birlik olmalı ve yıkıcı eleştirilerden bir süre uzak durum oluşa bilecek yönetim listelerinin önünü açmalıyız. Bizler çok büyük bir camiayız ve bunu da atlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Recep Tayyip 6 Ocak 2019 13:39

yeter ki bu kulüp Akepe nin yada her hangi bir oluşumun güdümüne girmesin kayyuma bile kalsa farketmez kulübün her zaman yanındayız..Başakşehir gibi bir proje takımı olmak istemiyoruz..

4 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi